Aquest cap de setmana hem aprofitat per a fer Confitura de Taronja amb un toc de Canella.
Em pregunte perquè no ho havíem fet abans? la veritat és que amb taaaaannntes taronges com tenim, mai havíem pensat en fer confitura, també és cert que no tenim costum de menjar-ne, i com les taronges soles estan taaaaaan bones...
Però hem aprofitat que tenim termomix i que en un momentet està fet per a provar, i el resultat ha estat realment gratificant.
Hem utilitzat tres taronges "navelines" pelades una mica repomades (que per a qui no ho sàpiga vol dir que han estat una mica massa temps en l'arbre i estan maduretes) tenen molt de suc i són bastant dolses, per aquest motiu sols els he ficat 400gr de sucre, una llima pelada i una rameta de canella.
Vaig fer una petita recerca per la web i la recepta que més em va agradar va ser aquesta de el aderezo, però va ser per agafar la idea, jo el que realment vaig fer va ser:
INGREDIENTS:
3 taronges sense pell
1 llima xicoteta sense pell
400gr de sucre
1 rameta de canella
I mentre la termomix feia la feina per nosaltres, Mireia i jo varem fer les etiquetes.
Dues activitats per a omplir la vesprada. (Roser feia la migdiada que si no.....)
Em pregunte perquè no ho havíem fet abans? la veritat és que amb taaaaannntes taronges com tenim, mai havíem pensat en fer confitura, també és cert que no tenim costum de menjar-ne, i com les taronges soles estan taaaaaan bones...
Però hem aprofitat que tenim termomix i que en un momentet està fet per a provar, i el resultat ha estat realment gratificant.
Hem utilitzat tres taronges "navelines" pelades una mica repomades (que per a qui no ho sàpiga vol dir que han estat una mica massa temps en l'arbre i estan maduretes) tenen molt de suc i són bastant dolses, per aquest motiu sols els he ficat 400gr de sucre, una llima pelada i una rameta de canella.
Vaig fer una petita recerca per la web i la recepta que més em va agradar va ser aquesta de el aderezo, però va ser per agafar la idea, jo el que realment vaig fer va ser:
INGREDIENTS:
3 taronges sense pell
1 llima xicoteta sense pell
400gr de sucre
1 rameta de canella
- vaig triturar la fruita amb el sucre 20segons velocitat 7
- desprès vaig afegir la rameta de canella i ho vaig deixar 20 minuts velocitat cullera.
I mentre la termomix feia la feina per nosaltres, Mireia i jo varem fer les etiquetes.
Dues activitats per a omplir la vesprada. (Roser feia la migdiada que si no.....)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per passar pel Blog